Grote Anna leert zwemmen. - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Grote Anna is blij. Ze heeft vandaag weer zwemles van meester Din. Anna zit in het groepje van de dolfijntjes. Dat zijn de kinderen die nog leren zwemmen. Maar volgens de meester gaat het steeds beter. Anna mag zich omkleden, douchen, het zwembandje omdoen en dan hop! het water in. Maar durft ze ook al zonder zwembandje het bad over te zwemmen? Een speels en leerzaam boek over Grote Anna en haar talent voor zwemmen. Geschikt voor waterliefhebbers vanaf 4 jaar. Herkenbaar voor kleuters die zelf op zwemles gaan.
Leeftijd: 5+
Keywords: Beweging-sport