Papa is nooit moe. - De Leener, Anne-Mie, ....-; Wyckmans, Anne, 1950- (Hasselt : Clavis, 2001)
In het holst van de nacht wordt Knoopje wakker. Er is ontzettend veel lawaai. Papa-lawaai. Papa is niet moe. Papa is soms nooit moe. Dan is het huis vol drukte, vol geluid, vol papa. Een verhaal over een ouder met psychische problemen beschreven vanuit de beleving van het kind. Om samen met je kind te lezen zodat moeilijke situaties meer begrijpbaar worden.
Leeftijd: 6+
Keywords: Psychiatrie