Mondial. - Van Schaik, Sylvia, ....-; Van Zijl, Ida, 1948-; Wever, Peter C., ....- (Culemborg : Gispen International, 2006)
De moderne klassieker van Gerrit Th. Rietveld keert terug tijdens het 90-jarig jubileum van kantoorinrichter Gispen. Nazaten van Gerrit Rietveld onthulden in het Centraal Museum Utrecht de heruitgave van de Mondial stoel. Hierna presenteerde Gispen-directeur Peter Veer het boek Mondial. Deze beperkte uitgave beschrijft de geschiedenis van de stoel.
Keywords: Geschiedenis -- Stoelen