Een onzichtbaar verlies : leven met ongewenste kinderloosheid. - van Eck, Odile, ....- (Nijkerk : van Brug, 2010)
Wanneer je kinderwens niet vervuld wordt, gaat je eigen leven niet vanzelf verder. Dat komt vooral omdat die vurige wens natuurlijk niet zomaar is vergeten. ´Een onzichtbaar verlies´ is een bijzonder boek vol inspirerende handreikingen en waardevolle ervaringen van therapeut Odile van Eck over kinderloos zijn. In 4 duidelijke delen, wordt uitgebreid ingegaan op de kinderwens en de problemen wanneer kinderen krijgen niet vanzelf gaat het rouwproces rond kinderloosheid je leven inrichten zonder kinderen, met partner, familie en vrienden alle kansen op een ander vruchtbaar leven 'De jarenlange ervaring van Odile als therapeut voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen komt in dit nieuwe boek goed naar voren. De talloze voorbeelden en ervaringsverhalen, maar ook het feit dat Odile haar persoonlijke ervaring met de lezer deelt, maken dit boek tot een absolute aanrader. Niet alleen voor mensen die zelf geconfronteerd worden met vruchtbaarheidsproblemen, maar ook voor mensen die beroepshalve te maken hebben met vruchtbaarheidsproblemen.'
Keywords: Vruchtbaarheidsproblemen