Ben en Fleur in het circus. - Van Duijne, Isabel, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Ben en Fleur kwamen we al tegen in een eerder deeltje van de serie Schelpjesboeken. Deze maal treden ze op in een verhaal van AVI 3-niveau over het bekende thema 'het circus komt naar de stad'. Ben en Fleur kunnen niet wachten en gaan alvast naar de voorbereidingen kijken. Ze helpen de olifant wassen en de paarden optuigen. Daarna kijken ze wat rond en dan gaat het mis. Ze raken opgesloten in een circuswagen, waar ze met kronkelende slangen te maken krijgen. Voor ze het weten maken ze deel uit van de act van de slangenvrouw.
Leeftijd: 6+
Keywords: Circussen