Hiep hiep hiep hoera voor haas. - Overwater, Georgien, 1958-; Van Lieshout, Elle, 1963-; Van Os, Erik, 1963- (Wommelgem : Van In, 2012)
Het is feest. Haas is zes jaar! Hij moet nog veel doen, want koe komt en kip en muis, en haas heeft nog geen koek. Wat moet er in de koek? Een ei, melk en nog veel meer. Dat heeft haas niet in huis, dus gaat hij op zoek naar kip voor een ei, en naar koe voor melk. Maar kip en koe zijn er niet, dus geen ei en geen melk. Hoe moet dat nou?
Leeftijd: 6+
Keywords: Jarig zijn