Fie fee en haar mam. - Akkerman, Dinie, ....-; Schothorst, Daniëlle, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Fie is een fee. Haar moeder vindt het niet fijn als Fie haar jurk vies maakt, maar Fie speelt zo graag in het bos. Als mam weer een keer boos is, besluit Fie dat ze heks wil worden.
Leeftijd: 6+