Juf in de boom. - Lootens, Ann, 1960-; Van Durme, Leen, 1974- (Wommelgem : Van In, 2012)
Als papa trek heeft om kip te eten, neemt Noor haar kip overal mee naar toe, zelfs naar school. Als iedereen kip ontdekt, fladdert ze naar het dak van de school. Dan kruipt juf in de boom om de kip te redden, maar hoe komt ze nu zelf uit die boom ?
Leeftijd: 6+
Keywords: Kippen