Bink. - Halfmouw, Saskia, ....-; Van Grootel, Leny, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Luuk krijgt een pleegzusje, Liz. Omdat haar moeder niet goed voor haar kan zorgen, mag ze een poosje bij Luuk in huis wonen. Eigenlijk vindt Luuk dat niet zo leuk. En al helemaal niet als blijkt dat Liz niet tegen honden kan. Hoe moet dat nu met Bink, Luuks hond? Moet die nu weg? Niks er van, vindt Luuk, Liz moet zelf maar weg. Tot ze ineens verdwenen is ...
Leeftijd: 7+
Keywords: Pleeggezinnen