Saar. - Fialkowski, Camila, ....-; Hofmans, Jorgen, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Saar wil een paard. weet je wel wat dat kost? zegt pap. maar in de krant staat een paard mét stal te huur. voor niks! saar heeft nu een paard. ze noemt hem spring. omdat hij zo graag springt. saar stopt met spring voor een tuin. daar zijn twee jongens en twee leuke hazen. een grappig verhaal over een meisje en een paard die twee hazen en twee jongens leren kennen.
Leeftijd: 6+
Keywords: Vriendschap