Hoogheid, kom uit die boom! - Van den Bogaart, Anita, ....-; van Straaten, Harmen, 1958- (Wommelgem : Van In, 2012)
In Hoogheid, kom uit die boom! verlegt het prinsesje Jolijn letterlijk haar grenzen door op verkenning te gaan in de boerderij van Dirk bij wie ze zelfs koeien leert melken.
Leeftijd: 7+
Keywords: Prinsen en prinsessen