Apenstreken. - van Straaten, Harmen, 1958- (Wommelgem : Van In, 2012)
Eerste deel in een vrolijke serie over de ondeugende tweeling bob en Lisa. Hun ouders runnen een dierenhotel aan huis! Bij bob en Lisa logeert een bijzondere baby: een chimpansee. Niemand mag het weten, zeker de boze buurman niet, die hun voetbal heeft ingepikt. Als het aapje ontsnapt, de buurman van zijn ladder valt en zijn lelijke hond jonkies krijgt, moeten bob en Lisa flink wat apenstreken bedenken om alles op z'n pootjes terecht te laten komen.
Leeftijd: 7+
Keywords: Tweelingen