De verboden toverspreuk. - Van Erkel, Else, ....-; Van Harmelen, Peter, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Nina Nachtegaal mag voor het eerst meedoen aan de Grote Heksennacht. Dat is een feest waar alle heksen hun beste toverkunst laten zien. Nina wil iets heel spannends doen. Iets dat nog nooit een heks heeft gedurfd. Ze wil zichzelf eerst klein toveren en daarna weer groot! Maar jezelf weer groot toveren is veel moeilijker dan Nina denkt ...
Leeftijd: 8+
Keywords: Toveren