Cheffie bijt door. - Vrancken, Kaat, 1957-; van der Linden, Martijn, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Chef, Puf en Boogie moeten naar een hondenhotel. Boogie vindt het spannend. Puf is bezorgd om Kippetje. En Chef? Die haat het. Al die vreemde honden! Hier kan Chef niet langer de baas spelen. Sheba, de koningspoedel, trekt haar neus op voor de teckels. En Rambo, de zwarte dobermann, ruikt naar vechten? Moeten Chef, Puf en Boogie hier echt blijven? Chef is de oudste, de slimste, de knapste. Dat is altijd zo geweest. Maar wat als heimwee toeslaat?
Leeftijd: 9+
Keywords: Honden