Het geheim van de wilde paarden. - Halfmouw, Saskia, ....-; Reijnders, Joke, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Als Tessa en Jim met hun pony's een trektocht maken, zien ze in het bos drie paarden lopen, die plotseling verdwijnen. Volgens de eigenaar van hun pension waarschuwden wilde paarden vroeger voor gevaar. Tessa denkt dat deze paarden ook iemand willen waarschuwen, maar wie en waarvoor? Als er 's nachts zadels worden gestolen, achtervolgt de tweeling de dief. Diep in het bos ontdekken ze de wilde paarden. Tessa weet het zeker: die zullen hen naar de dief leiden. Maar dan moeten ze halsoverkop vluchten. Bosbrand!
Leeftijd: 9+
Keywords: Paarden