Dolfijnen vrij! - Lagrou, Patrick, 1949- (Wommelgem : Van In, 2012)
Marijn wordt naar Florida geroepen om mee te werken aan de bevrijding van twee dolfijnen. Maar in dezelfde periode hebben in de streek enkele uiterst ongewone voorvallen met dolfijnen plaats. Niemand, zelfs professor Jansen niet, kan er een sluitende verklaring voor vinden. In elk geval, als er aan die gebeurtenissen niet snel een einde komt, ziet het er voor de dolfijnen bijzonder slecht uit. Tenzij Marijn er op tijd in slaagt het vreemde raadsel op te lossen.
Leeftijd: 11+
Keywords: Dolfijnen