Horrowitz horror. - Horowitz, Anthony, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Een bundel griezelverhalen waarbij het angstaanjagende in heel gewone dagelijkse dingen zit verscholen: een fotocamera waarmee dodelijke foto's worden gemaakt, een computer die de toekomst voorspelt, een Victoriaanse badkuip, een vakantiesouvenir Op het eerste gezicht heel gewone verhalen waarbij het plot plots omslaat en de angst en beklemming toeslaan.
Leeftijd: 11+
Keywords: Humor