Buitengewoon Belgisch bouwen : puur architectuur. (Houtvenne : 2voor5, 2012)
Buitengewoon Belgisch Bouwen: Puur Architectuur is het nieuwste boek in de reeks Belgisch Budget Bouwboek. Het toont je een selectie van vijftig eengezinswoningen, zowel nieuwbouw als renovatie in de Belgische architectuur. Geïnspireerde en inspirerende Belgische architecten ontwierpen woningen waarin de beleving centraal staat en het interieur harmonieus voortvloeit uit zijn drager. Architectuur met allure, maar altijd leefbaar. Geen experimentele habitats, wel eengezinswoningen volledig op maat van de bewoners, met een verrassende volumetrie of bijzondere uiterlijke verschijning.
Keywords: Architectuur -- België -- 21ste eeuw; Woningbouw