Fluit zoals je bent - Van de Vendel, Edward, 1964-; Cneut, Carll, 1969- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
In deze poëziebloemlezing verzamelde Edward van de Vendel de mooiste Nederlandstalige dierengedichten. Poëzie over honden en katten, vogels, vissen en kevers, kortom over alles wat zwemt, vliegt of kruipt. Het zijn voornamelijk recente gedichten van een veertigtal Nederlandse en Vlaamse auteurs, zoals Bart Moeyaert, Toon Tellegen, Geert De Kockere en Edward van de Vendel. Carll Cneut schilderde een scala aan kleurrijke dieren: aaibaar of prikkelend, wild en tam, alle dieren schuiven aan!
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Keywords: Dieren; Poëzie -- Kinderen