Tien bolle biggetjes keken naar de maan - Johnson, Lindsay Lee, ....-; van Leeuwen, Joke, 1952-; Cneut, Carll, 1969- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Tien biggetjes weigeren te slapen en sluipen 's nachts naar buiten om plezier te maken. Wanneer de maan plots verduistert, slaat de angst toe. Korte rijmpjes met paginagrote illustraties.
Kartonboek met glow-in-the-dark effect
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Maan; Bang zijn