De fanfare - Roose, Bieke, ....-; De Mulder, Krista, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2011)
Een origineel liedjesboek dat thuishoort in elke schoolbibliotheek. De prachtige lino-illustraties geven de sfeer van de liedjes goed weer. Vanaf 4 jaar. Een bundel vol vrolijke en nieuwe kinderliedjes. De thema's sluiten stuk voor stuk aan bij de leefwereld van kleuters en jonge kinderen: liedjes over mama die boos is, herfst, zomer aan zee, verjaardag, dansen,... De liedjes werden voorzien van akkoorden voor gitaar.
Keywords: Kleuterliedjes; Kinderliedjes