Klara's muziekdoos. - Vereertbrugghen, Liesbet, ....-; Dendooven, Gerda, 1962-; Ghyselen, Brigitte, ....- (Brussel : Klara, 2012)
Verzamelbox met klassieke muziek op kindermaat
Sterren en sneeuwvlokken
Keywords: Klassieke muziek; Muzikale vorming -- Basisonderwijs; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs