Succesvolle & gebruiksvriendelijke websites - Vandervieren, Evelyn, ....- (Brugge : Die Keure Business & Economics, 2010)
In dit werk maakt Evelyn Vandervieren een studie van de gebruiksvriendelijkheid van websites, in het bijzonder websites die legale muziekdownloads aanbieden aan Belgische klanten. Ze zoekt aan de hand van een zelf ontwikkeld meetinstrument uit wat het succes verklaart van sommige websites. Het boek is bedoelt voor wie beroepshalve bezig is met aan- en verkoop via websites, lesgevers en studenten en al wie zijn website wil optimaliseren om zo een hoger rendement te halen.
Met casestudy: evaluatie van Belgische e-shops die legale muziekdownloads aanbieden
Keywords: Websites