Communicatiewijzer - Baert, Marie-Anne, ....-; De Witte, Arnout, ....- (Wommelgem : Van In, 2010)
Communicatiewijzer behandelt de basiskennis en -vaardigheden voor effectieve en efficiënte communicatie. Je leert hoe je stap voor stap een communicatietaak aanpakt: plannen, structureren, formuleren, presenteren, reviseren. Communicatiewijzer biedt uitgewerkte cases, talrijke voorbeelden en oefeningen. Tekstvaardig sluit daarbij aan en bespreekt de communicatieve vaardigheden waarmee een beginnend werknemer te maken krijgt: corresponderen, vergaderen, presenteren, zakelijke gesprekken voeren enz.
Keywords: Communicatie