Joppie verkleedt zich - Van der Heijden, Annemarie, ....- (Wommelgem : Van In, 2012)
Joppie verkleedt zich graag. Hij heeft een grote kist vol verkleedspullen. De ene keer doet hij alsof hij clown is. De andere keer verkleedt hij zich als spook, treinconducteur, brandweerman, ridder of piraat. Een opgewekt boekje over zich verkleden. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de vaardigheden van het kind als thema.
Leeftijd: 2+
Keywords: Verkleden