Goed werk : 10 portretten - Vekeman, Christophe, 1972-; Depoorter, Bieke, ....- (Gent : GTB, 2012)
In dit boek schetsen we een portret van tien bijzondere mensen en hun inspirerende verhaal. De woorden en beelden dagen ons uit om verder te kijken dan de eerste indruk, verder dan het eerst (voor-)oordeel. We maken kennis met mensen die - elk met hun eigen kracht, hun eigen talent, hun eigen keuzes - het leven een sterke inhoud geven.
Keywords: Fysieke beperkingen; Arbeidbemiddeling