Groene vingertjes. - Featherstone, Sally, ....-; Liekens, Tine, ....- (Leuven : CEGO, 2011)
Groene vingertjes laat kinderen op een speelse manier kennismaken met planten en hun groeiproces. Door te graven, planten, zaaien, verzorgen, kijken, voelen, en proeven van wat rondom hen kan groeien en bloeien ontwikkelen kinderen kennis en verbondenheid met de natuur.
Vertaald uit het Engels.
Keywords: Kleuteronderwijs -- Didactiek; Motoriek -- Kleuters; Tuinieren -- Kleuters