Zorg+welzijn : voor alle professionals met een hart. (Houten : Bohn Staflue van Loghum)
Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom kwetsbare mensen. Doel is om verbinding te creëren tussen de lagen in de ZW-organisaties: tussen bestuur/beleid en uitvoerend werkers. Zorg + Welzijn biedt de lezers context en achtergrond.
Keywords: Tijdschriften