Google Scholar.
Google Scholar is een gratis toegankelijke zoekmachine die de volledige tekst of metadata van wetenschappelijke literatuur indexeert. // Google Scholar is a freely accessible web search engine that indexes the full text or metadata of scholarly literature
Keywords: Bibliografieën; Multidisciplinair; Wetenschappelijke zoekmachines