Digitale beeldbank kleuter- en lager onderwijs.
Ontwikkeling van een digitale beeldbank met didactische handleiding voor gebruik in de opleidingen “Bachelor in het onderwijs: kleuter onderwijs” en “Bachelor in het onderwijs: lager onderwijs”
Keywords: Beelddatabank