Beeldbank Brugge.
Beeldbank Brugge brengt duizenden digitale beelden van Brugge samen. Oude foto's, glasnegatieven, prentbriefkaarten en dia's zijn het belangrijkste basismateriaal. Deze tonen niet enkel grote Brugse figuren, monumenten en gebeurtenissen. Ook mensen in hun gewone doen en laten komen uitgebreid aan bod.
Keywords: Beelddatabank; Brugge