Beeldbank Gent.
Welkom bij de Beeldbank Gent, een project dat het beeldmateriaal over Gent, dat over de stad verspreid bewaard is, virtueel samenbrengt. U vindt er zowel foto's als tekeningen, affiches, gravures en geporseleinde kaarten. Via de zoekfunctie kan u per collectie of doorheen alle collecties vrij zoeken.
Keywords: Beelddatabank; Gent