Beeldbank Kortrijk.
Op de Beeldbank van Kortrijk vind je gedigitaliseerd historisch beeldmateriaal, getuigenissen en kranten. In verschillende collecties vind je foto's van de historische theaterdecors, foto's uit de Wereldoorlogen, zichten op de stad, enz. Verschillende getuigenissen, onder andere over de luchtaanvallen op Kortrijk, en kinderliedjes uit de jaren 60 en 70 zijn te beluisteren op de website. Daarnaast vind je ook gedigitaliseerde kranten, onder andere uit de Eerste Wereldoorlog, in de Beelbank.
Keywords: Beelddatabank; Kortrijk