Beeldbank Mechelen.
In de Regionale Beeldbank vindt u duizenden oude foto's, prentbriefkaarten, pentekeningen en ander beeldmateriaal van Bonheiden, Duffel, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Zemst.
Keywords: Beelddatabank; Mechelen