Beeldbank Vlaams Instituut voor Onroerend Erfgoed.
Op deze site kunt u terecht voor gedigitaliseerde archieffoto's, nieuwe digitale foto's en iconografisch materiaal van hoge kwaliteit. Deze collectie herbergt duizenden foto's van het bouwkundige en landschappelijk erfgoed dat Vlaanderen rijk is. De Beeldbank biedt een blik op verschillende beschermde monumenten en landschappen van 1980 tot op heden, maar bevat eveneens reproducties van tekeningen, plannen en schilderijen.
Keywords: Beelddatabank; Erfgoed