Erfgoedplus.
Erfgoedplus.be richt zich in de eerste plaats naar de erfgoedsector zelf, maar Erfgoedplus.be is ook een handig instrument voor toeristische diensten, gidsen, leerkrachten, professoren, scholieren, studenten, … Voorts kan iedereen die op zoek is naar concrete informatie over erfgoedobjecten Erfgoedplus.be gebruiken.
Keywords: Beelddatabank