Onroerend Erfgoed.
Onroerend Erfgoed beheert grote inventarissen van het bouwkundig, archeologisch, varend en landschappelijk erfgoed. Die zijn zowel een basis voor het wetenschappelijk onderzoek als een beleidsinstrument en een gids voor het Vlaamse erfgoed.
Keywords: Beelddatabank