Beeldbank Tweede Wereldoorlog.
Alle afbeeldingen van de Tweede Wereldoorlog van de Nederlandse oorlogs- en verzetsmusea, herinneringscentra en het NIOD zijn bijeengebracht in deze databank.
Keywords: Beelddatabank; Tweede Wereldoorlog