Esp@cenet.
Espacenet biedt gratis toegang tot meer dan 80 miljoen octrooidocumenten wereldwijd, met informatie over uitvindingen en technische ontwikkelingen van 1836 tot nu. // Espacenet offers free access to more than 80 million patent documents worldwide, containing information about inventions and technical developments from 1836 to today.
Keywords: Bibliografieën