Netherlands Research Portal.
Het portaal (vroeger NARCIS) bevat publicaties, datasets en projecten van de Nederlandse onderzoeksinstellingen. Doel: Open science versterken en onderzoek verbinden met een bredere gebruikersgroep van (inter)nationale onderzoekers, journalisten, beleidsmakers en bedrijven. // The portal contains publications, datasets and projects of Dutch research institutions. Goal: Strengthen open science and connect research to a broader user group of (inter)national researchers, journalists, policy makers and companies.
Keywords: Bibliografieën; Eindwerken; Tijdschriftartikels