Vlaamse Scriptiebank.
Is een vrij toegankelijke online databank. Bevat alle artikels en full text scripties van deelnemende bachelors en masters aan de Vlaamse Scriptieprijs. Beschikt over een zoeksysteem op trefwoord, titel, auteur, jaar van publicatie, onderwijsinstelling, studierichting.
Keywords: Eindwerken