Wetenschapswinkel.
Deze databank beheert alle onderzoeksvragen die bij de Wetenschapswinkels binnenkomen. Studenten kunnen hier een onderwerp zoeken voor een scriptie of stage. Non-profitorganisaties kunnen in eerdere onderzoeksrapporten grasduinen of zelf een vraag indienen. En de Wetenschapswinkels? Die volgen achter de schermen precies op wat er met de verschillende vragen gebeurt.
Keywords: Eindwerken