Pinakes: de overheidsdatabank.
In de Overheidsdatabank van Pinakes vindt u de contactgegevens van 120 000 beslissingsnemers (politieke mandatarissen, leidinggevende ambtenaren...) en 17 500 organisaties uit de publieke sector, de sociale sector en het middenveld.
Keywords: Gidsen