Vlaamse Navigator Milieuwetgeving.
De Navigator Wetgeving Leefmilieu, Natuur en Energie zag op 21/02/2008 voor het eerst het levenslicht. Dit project bouwt verder op de sinds 1998 gelanceerde succesvolle Vlaamse Navigator Milieuwetgeving. Zowel inhoudelijk als technisch werden een aantal verbeteringen doorgevoerd. In de eerste plaats wil de Navigator Wetgeving Leefmilieu, Natuur en Energie alle wetgeving binnen deze domeinen ontsluiten. Vandaar de ondertitel van de website "Alle Leefmilieu- , Natuur-, en Energiewetgeving op één plaats". Naast Vlaamse wetgeving vind je er eveneens internationale wetgeving die rechtstreeks of onrechtstreeks van toepassing is in Vlaanderen.
Keywords: Jurisprudentie; Recht