Elsevier ScienceDirect.
Multidisciplinaire databank die toegang geeft tot een grote bibliografische database van wetenschappelijke en medische publicaties van de Nederlandse uitgeverij Elsevier. // Multidisciplinary database that provides access to a large bibliographic database of scientific and medical publications of the Dutch publisher Elsevier.
Keywords: Multidisciplinair; Tijdschriftartikels