Zoom : ik zie, ik zie wat jij niet ziet. (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
Ik zie, ik zie wat jij niet ziet? en het draagt een bril? Zoek zo snel je kunt zoveel mogelijk voorwerpen en personen die aan de omschrijving op het rad voldoen en duidt wat je vindt aan met de stickers van jouw kleur. Haast je want de zandloper loopt! Zes leuke en mooi geïllustreerde zoekplaten, vierentwintig opdrachten, een onvoorspelbaar rad en een onverbiddelijke zandloper: dit zijn de elementen van dit superleuke kijk- en zoekspel. Speurneuzen vanaf 4 jaar beleven zeker en vast urenlang speelplezier aan dit spel. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor 2 tot 4 spelers. Dit spel stimuleert het waarnemen. Bevordert het gericht zoeken Oefent het samen spelen. Wat je in de doos vindt? 3 ronde dubbelzijdig geïllustreerde spelborden 40 stickers 4 scorekaarten 1 zandloper 1 draaischijf
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Waarneming -- Kinderen