Varia kleutercontroledoos. (Baarn : Bekadidact, 2007)
Deze geheel nieuwe controledoos met 6 piramideblokjes is speciaal voor kleuters. Dit spelbord werkt met losse opdrachtkaarten (per titel 16 stuks in een cassette) die op het spelbord worden geplaatst. Achterop elke kaart staan de antwoorden.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs