Speelversjes voor kleuters. - Fournier, Miet, ....-; Arts, Willem Frans Marie, ....-; Slegers, Liesbet, 1975- (Averbode : Altiora/Averbode educatief, 2002)
Doos met 160 praktische kaarten in 4 bundels: liedjes, rondedansjes, bewegingspelletjes, vingerspelletjes en bewegingsversjes.
Didactische suggesties / 16 p.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs