Grok : kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften gebaseerd op geweldloos communiceren. - Morrison, Jean, ....-; King, Christine, ....- ([s.l.] : Earthgames)
GROK bestaat uit 56 GEVOELkaarten en 56 BEHOEFTEkaarten waarmee 18 verschillende spellen zijn te spelen. De spellen variëren in moeilijkheid. Sommige spellen kunnen daarmee ook door kinderen vanaf 8 jaar en door jongeren gespeeld worden. GROK maakt de vele nuances in behoeften en gevoelens zichtbaar in kunstzinnige, tijdloze kaarten gemaakt door illustratrice en vormgeefster Margreet de Bruin.
Keywords: Gevoelens; Gezelschapsspellen