België 10 + 1 : 8 leerrijke en leuke spelletjes voor wereldoriëntatie over de 10 provincies en Brussel. - Wouters, Jan, 1961-; Verbruggen, Werner, ....-; Croon, Reinhart, ....- (Averbode : Altiora, 2005)
Speldoos met acht originele spelen over België, de provincies, regio's en gewesten (solitair, kwartetspel, op reis, raad de kaart!, Manneken Pis, raad de kaart ... met de klas, kaart of munt, de ronde van België) De leerstof over België, de provincies, regio's en gewesten toepassen op een boeiende, leuke en originele manier Om alleen, in groep of per klas te spelen Met pedagogische suggesties en links naar leerplandoelen en eindtermen
Speldoos bevat: 2 bladen met 8 spellen; 88 fotokaarten; spelbord met pionnen en dobbelsteen 1 blad pedagogische suggesties voor de leerkracht; 1 blad met uit te duwen stippen.
Didactisch materiaal.
Keywords: België -- Staatsinrichting -- Educatieve spellen